6 comments on “Bebo av Anne Helene Guddal

  1. Enig med deg i at dette ikke var en enkel roman å lese. Har akkurat lest den ferdig i dag, og skal skrive en liten omtale snart. Likte boka godt iallefall!

    • Den var veldig anderledes for meg, som gjerne holder meg til fabelprosa. Men det er også en bok jeg er glad jeg valgte å lese, for opplevelsens skyld. 🙂

  2. Pingback: Oppsummering september 2015 | Tjuetre 06.Com

  3. Jeg hadde også litt treghetsproblemer med å komme inn i boka fordi den var så springende i starten, så jeg la den fra meg en stund. Etter 30 sider og et par uker leste jeg resten på samme dag og da fikk jeg sammenheng. Jeg skal blogge om den snart.. JEG liker språket hennes, og likte diktsamlingen Også det uforsonlige finnes veldig godt. Fin omtale, fin helg til deg. 🙂

    • Jeg har ikke lest diktsamlingen hennes, men tror ikke jeg kommer til å gjøre det på en stund. Dikt er ikke helt min greie, men kanskje om noen år, når jeg blir voksen (i litterær sammenheng, he he).

  4. Pingback: Bokåret 2015 | Tjuetre 06.Com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.