Oppsummering august 2015

En noe forsinket oppsummering her. Med jobbtur til Oslo siste uken så har det bare ikke blitt tid til å skrive ned oppsummeringen før nå.

I august har jeg lest følgende bøker:

  • The Eye of the World: Grapic Novel vol.3 av Robert Jordan m.fl
  • The Eye of the World: Grapic Novel vol.4 av Robert Jordan m.fl
  • The Eye of the World: Grapic Novel vol.5 av Robert Jordan m.fl
  • The Eye of the World: Grapic Novel vol.6 av Robert Jordan m.fl
  • New Spring: The Graphic Novel av Robert Jordan m.fl
  • The Lightning Thief (Percy Jackson #1) av Rick Riordan
  • The Sea of Monsters (Percy Jackson #2) av Rick Riordan

Som man kan se har det gått mye i tegneserier i juli, i tillegg til at jeg har begynt å lese meg gjennom Percy Jackson and the Olympians serien skrevet at Rick Riordan. Har så langt lest tre av bøkene, og tar nok ikke så altfor lang tid å lese resten heller. Holder fremdeles på med andre bok i Mistborn-serien til Brandon Sanderson, og regner med å bli ferdig med denne i løpet av uken.

I august har jeg postet følgende anmeldelser:

Det ble bare med to korte anmeldelser forrige måned. Jeg begynte på anmeldelsen av The Final Empire, men ble ikke ferdig med den i august. Det vil derimot postes i løpet av denne uken.

Formater
Det har blitt lest i litt forskjellige formater i august, noe som er gøy. Tegneseriene er i hardcover og paperback, mens jeg kjøpte hele Percy Jackson serien i bundle på Kindle her i sommer. I tillegg holder jeg på med andre Mistborn boken, som er i paperback den også.

Skryteavsnittet
Et nytt lite avsnitt i oppsummeringen, som egentlig kun er her for at jeg kan si følgende:

JEG HAR SKREVET FERDIG FØRSTEUTKASTET TIL MEMORIES!

Den endte på rett over 167,000 ord, og er noe jeg har jobbet med i noen år nå. Jeg nevnte dette allerede i smakebiten forrige helg, men det måtte bare være med i oppsummeringen også!!

Oppsummering
Har blitt lest en del tegneserier i august, og ellers to bøker. Fremdeles ikke helt så mange som jeg skulle ønske, men nå vil det roe seg litt med jobben fremover, så da satser vi på at det blir mer tid til å lese. Har også sett ferdig Andromeda, så da har jeg ikke det som tar opp lesetiden! I september skal jeg leste ferdig Percy Jackson serien, i tillegg til at jeg skal lese ferdig andre Mistborn bok. Og ikke minst, poste anmeldelser! På tide å komme tilbake i den gode vanen at disse skrives rett etter jeg har lest boken, ikke mange uker senere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.