Da har jeg skrevet femti tusen ord!

November er nesten ferdig, og jeg har nettopp vunnet National Novel Writing Month for sjette året på rad. For å vinne må man skrive over 50,000 ord i løpet av november, noe som i år ble en litt større utfordring enn jeg hadde ventet. Holder på med en sertifisering i jobben, så ble en del lesing til teoretisk eksamen der på toppen av både fulltids jobbing, reisedager til Oslo, og to julebord. Men det gikk, og selv om boken er langt fra ferdig, så er jeg fornøyd med månedens innsats.

Det er alt jeg vil si om den saken her på denne bloggen, vil du lese mer, blant annet noen avsnitt fra det jeg har skrevet på, så kan du finne det på skrivebloggen min.

For nå kan jeg endelig la meg selv lese igjen, uten å få dårlig samvittighet fordi jeg heller burde skrevet. Jeg gleder meg til å fullføre bok to i Mistborn serien, og har allerede begynt på tredje i Finishing School serien på lydbok. I tillegg har jeg kun en bok til å kjøpe på Outland før jeg får gratisbok, så da blir det ihvertfall to nye bøker til jul fra julenissen tenker jeg. Så var det bare å bestemme seg for hvilke bøker jeg vil ha. Ønskelisten er lang, veldig lang.

Leselisten blir heller ikke mindre, men jeg satser på at den kortes ned noe i desember. Har to herlige uker fri i julen også, noe jeg gleder meg veldig til. Da skal det leses kan du tro!

Akkurat nå prøver jeg å bestemme meg for hvilken bok jeg vil lese etter Mistborn. Tenker kanskje Hulder eller Broken Homes, men det er også godt mulig det blir en Dresden Files bok. Er ikke enkelt å velge når jeg har rundt førti valgmuligheter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.