God jul alle sammen!

Da er julaften her igjen, og som Bergenser konstaterer jeg at det ikke ble hvit jul i år heller. I steden higer vi etter regnrekord nummer to, noe som er like greit med tanke på det heller våte været vi har hatt i 2015. Noe positivt må jo komme ut av skitværet.

godjul2015Dette blir aller siste julen i barndsomhjemmet mitt, for til våren flytter jeg til Søfteland, og mamma til Tønsberg. Det er litt rart å tenke på, julen har liksom alltid blitt feiret her for min del. Men jeg tror nok at både jeg og min mor er klar for litt forandring. Hun flytter vekk fra regnet, og jeg blir etterhvert en Osing.

De siste to månedene har jeg ikke fått lest på langt nær så mye som jeg hadde ønsket. Etter at November var ferdig hadde jeg store planer om å lese masse, for å ta igjen for det jeg ikke fikk lest i november, men sånn gikk det ikke. Jeg sov forkjært en natt, og våknet med skikkelig stiv nakke, og en god del smerter. Tok en tre turer til fysioterapi for å få løst det opp igjen, så julen ble nå reddet. Men det var da to-tre uker hvor jeg ikke fikk lest noe særlig.

Men det er enda en uke igjen av året, så jeg har gode muligheter til å få lest en bok eller to på kveldstid fremover. Min søster med familie er på besøk, så på dagtid må jeg nok tilbring tid med mine to flotte tantebarn!

Ønsker dere alle en riktig fin jul.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.