Oppsummering januar 2016

Da var vi allerede ferdig med første måned av 2016, og standarden for lesing det neste året er satt. Den bør for øvrig bli bedre, siden jeg har høyere mål i år enn jeg hadde i fjor. Men jeg har lest mer enn en bok, og er sånn cirka on track for å si det sånn.

I januar har jeg lest følgende bøker:

  • Mistborn: The Well of Ascension av Brandon Sanderson
  • Waistcoats & Weaponry av Gail Carriger
  • Spring så fort du kan av Sofia Nordin

To av disse bøkene ble påbegynt i fjor, men fullført etter nyttår. Jeg har i tillegg også lest andreutkast til en bok skrevet av en venninne, så har blitt en del lesing da. Er midt i en ryddeperiode før jeg skal flytte (bare fem uker igjen nå), så noen ganger har jeg andre ting som må prioriteres før lesingen.

I januar har jeg postet følgende anmeldelser:

Det ble med disse to i januar, men da har jeg til gjengjeld klart å poste dem kort tid etter jeg leste bøkene, noe som er bra. Sånn kan det godt fortsette fremover!

Formater
Her har to av tre vært fysiske bøker, mens den siste er lydbok. Jeg liker virkelig lydbøker, og når jeg flytter vil jeg ha lengre vei til og fra jobb, og dermed kunne høre på i bilen hver eneste dag. Det gleder jeg meg til. Jeg har stor glede av å lese på Kindle også, men det er noe spesielt med å bla om sidene i en bok. Selvfølgelig, noen bøker er så tjukke at det sikkert hadde vært lettere å lese dem på lesebrettet.

Oppsummering
Det har blitt en del lesing, selv om noe av det ikke var i en bok jeg kan snakke noe særlig om, siden den fremdeles er midt i redigeringsprosessen. Ellers ble jeg endelig ferdig med andre bok i Mistborn serien, og har egentlig lyst til å begynne på den tredje med en gang. Men her må jeg vente litt, for nå fremover må jeg fokusere på flyttingen. Så får jeg lese den når jeg har kommet meg på plass i leiligheten i mars. Ellers hører jeg på Jurassic Park, leser Shannara på Kindle, Broken Homes i pocket, og Huset mellom dag og natt i hardcover ligger og venter på meg. Så noe lesing blir det i februar.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.