En smakebit på søndag – Broken Homes

Det nærmer seg flytting med stormskritt, og da blir det ikke så mye tid til lesing innimellom all pakkingen. Men litt blir det da, og jeg holder akkurat nå på med fjerde boken i Peter Grant serien til Ben Aaranovitch. Har du ikke lest noen av dem foreslår jeg at du gir dem en sjanse.

brokenhomesOm boken: A mutilated body in Crawley means another murderer is on the loose. The prime suspect is one Robert Weil, who may either be a common serial killer or an associate of the twisted magician known as the Faceless Man — a man whose previous encounters I’ve barely survived. I’ve also got a case about a town planner going under a tube train and another about a stolen grimoire.

But then I get word of something very odd happening in Elephant and Castle, on a housing estate designed by a nutter, built by charlatans, and inhabited by the truly desperate. If there’s a connection to the Crawley case, I’ll be entering some tricky waters of jurisdiction with the local river spirits. We have a prickly history, to say the least.

Just the typical day for a magician constable.

Serien on Peter Grant er en av favorittene mine, og er rett og slett skikkelig god engelsk krim av urban fantasy sjangeren. Femte bok i serien ligger i hyllen, og blir nok lest ikke lenge etter jeg blir ferdig med denne.

«Why don’t you tell me what happened?» I said.
«You won’t believe me» he said.
«You made a ball of fire appear out of thin air» I said. «See, I believe you – this sort of thing happens all the time»
He stared at me stupidly. We get this a lot even from people with some experience of the supernatural – bugger that – we get this from people who are supernatural.

Vil du lese flere smakebiter folk har postet, så finner du dem denne helgen på Astrid Terese sin blogg. God søndag!

23 thoughts on “En smakebit på søndag – Broken Homes

    1. Ja elsker virkelig denne serien. Har den femte i bokhyllen, og kommer garantert til å kjøre den neste som kommer også! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.