Takk gud for lybøker!

I dag tilbrakte jeg tre og en halv uendelige timer i bilen på vei til jobb. En enorm kjedekollisjon i Bergen endte med totalt kaos på veiene, og der satt jeg da, midt i det hele, og prøvde å unngå å bli forbannet på den uvettige kjøringene rundt meg. Etter nesten en time kom jeg på at den gamle iPhonen som nå er trening/lydbok mobil var meg i vesken!

Så da satt jeg på Jurrasic Park, og lyttet meg gjennom hele T-Rex angrepet, prøve å ikke sammenligne det med filmen for mye. Du verden så herlig det er å kunne lytte til bok mens man sitter der, på Bryggen i Bergen, uten å bevege seg en meter på over en halvtime.

Jeg begynte med lydbøker når jeg kjørte til og fra stallen i fjor, eller gikk til jobben, men i dag, i dag ble de redningen. For uten bok hadde jeg blitt gal før to timer var gått!

Med pakking og bank-møter og alt annet som inngår når man er under to uker fra flytting, så var det deilig å kunne få litt litterært input i hverdagen igjen. Så var det bare å glede seg til flytting var unnagjort, og jeg kan synke ned i den nye sofaen min med en bok, en kopp te, og nyte den nye hverdagen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.