Oppsummering februar 2016

Februar var kanskje en dag lengre enn vanlig, men for meg føles det som januar var i går. Er ikke blitt så mange bøker lest, for jeg har rett og slett hatt tankene ett annet sted. I dag overtok jeg min nye leilighet, og februar har gått med til å planlegge Ikea innkjøp, bite negler, og prøve å se for meg hvordan jeg skulle få plass til alle bøkene mine, uten at stuen er en stor bokylle. Men litt lesing har det nå blitt da.

I februar har jeg lest følgende bøker:

  • Spring så fort du kan av Sofia Nordin
  • Broken Homes av Ben Aaranovitch

Ikke så mange som det burde ha blitt lest, med tanke på årsmålet. Men med tanke på alt det andre jeg har hatt å tenke på, så er det ganske okei alikevel synes jeg.

I februar har jeg anmeldt følgende bøker:

Kun denne som ble anmeldt nå i februar, men nærmer meg slutten på blant annet Jurassic Park, så forvent flere anmeldelser i mars.

Formater
Det har blitt med lydbøker og vanlige bøker denne måneden. Ettersom jeg nå flytter inn i nye leiligheten i løpet av uken (ser mer ut som Ikea lager enn leilighet for øyeblikket) vil jeg ha en cirka førti minutters kjøretur til og fra jobb hver dag, hver vei. Da kommer Audible-abonnementet mitt godt med!

Oppsummering
I februar har det ikke blitt lest på langt nær så mye som jeg kunne ønske. Men når jeg endelig kommer meg på plass i nye leiligheten, og haugen med flatpakker har blitt møbler, så kan jeg senke skuldrene, og kose meg med en god bok, eller tre.

2016-03-04 17.31.31
Her skal det komme en sofa. Så snart dette er blitt noe annet enn flatpakker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.