Påskens store dilemma

Påsken nærmer seg, og fem herlige fridager vanker for oss som ikke har tatt oss noe ekstra fri. For min del var dette tiden da jeg endelig skulle få tid til å lese litt. Jeg har en fin liten bunke liggende med bøker jeg hadde tenkt til å lese. Blodets galskap av Elisabeth Øvreberg er blandt dem, og det samme er tredje Mistborn bok, the Hero of Ages. Så var det Falon til Anniken Haga, som jeg har lyst til å få ferdig før påske, så anmeldelse kommer omtrent samtidig med utgivelse. Jeg har ihvertfall begynt på denne da.

Kos med lesing og smågodt. Boken er ungdomsboken Falon av Anniken Haga.
Kos med lesing og smågodt. Boken er ungdomsboken Falon av Anniken Haga.

I tillegg har jeg egne skriveprosjekter som har blitt oversett altfor lenge. Spesielt andreutkast av TAO henger jeg for langt etter med. I tillegg har jeg koseprosjektet Remnants som ligger å gnager og vil ut, men som jeg ikke har hatt så mye tid til i det siste heller.

Det blir sånn når man flytter, andre ting må vike for Ikea-bygging og hylle-organisering. To ting som jeg forøvrig ikke er helt ferdig med enda, og som nok ikke vil være i boks til påske.

Som om ikke det var nok, så kom det ny sesong av Daredevil rett før helgen, hvorav tre episoder i skrivende stund er sett, men fjerde vanker senere i kveld.

Årets påskedilemma er derfor ikke bare hva jeg skal lese, men hvor mye jeg kan ta meg tid til å lese, og samtidig få tid til alt det andre jeg vil gjøre. Hjelp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.