En smakebit på søndag – Falon

Det er noen uker siden sist jeg var med på smakebiten, og det har sin grunn. Jeg er nemlig midt i flytting. Jeg har postet om det før, og må dessverre  si at jeg er ikke i nærheten av å komme på plass enda. Ting tar tid. Men jeg får nå lest litt innimellom da.

falonAkkurat nå holder jeg på med Falon, skrevet av Anniken Haga. Det er andre bok i barne-og ungdomsserien Elementdragene. Hopp over det neste avsnittet om du ikke vil lese hva boken hander om, selve smakebiten er nemlig ganske så spoilerfri for første boken.

Saga er strandet på Caeli, men nå lengter hun hjem. Mye har forandret seg, både i verden rundt henne, og med Saga selv.  Hun bestemmer seg for å lete etter Falon, den neste dragen, uten hjelp fra andre. Bryan følger etter henne, og i det golde og farlige landet Abdih utsettes de begge for fare. Ferden blir en vekker for Bryan. På reisen innser han hva Magikerne gjør mot folkene de styrer. Hvordan de behandler sine undersåtter. Alene i et fremmet land blir hans lojalitet satt på prøve. Samtidig har Saga sine egne problemer og hemmeligheter å hanskes med. Jo nærmere hun kommer ilddragen Falon, desto tydeligere blir det for Saga at hun ikke har kontroll over sine egne, spirende krefter.

Smakebiten kommer fra første kapittel, da jeg ikke har kommet så veldig langt, og også ville holde den så spoilerfri for handlingen i første bok som mulig.

Hulen lå høyt oppe i fjellet. Godt gjemt fra omverdenen, usynlig fra bakkenivå. Vanligvi svar den ubebodd, med unntak av en og annen fugl, men ikke nå. Nå bodde det noe stort der.

Min anmeldelse av første boken i serien, Aerith, finner du her. Ellers er det jobbing på meg i dag, men blir bare for noen timer, så det går egentlig helt fint.

Ønsker dere en riktig god søndag, og som vanlig finner dere flere smakebiter på bloggen til Mari.

10 thoughts on “En smakebit på søndag – Falon

  1. Det er et styr å flytte! Jeg flyttet sist i fjor, men har flyttet mange ganger i mitt liv. Det beste med hele greia er at man får ryddet og kastet mye. Det verste er å finne plass til alt du drar med deg 😀 Ha en fin søndag!

    1. Man skulle tro det var mindre å gjøre med tanke på at jeg har en liten leilighet, men det er det altså ikke. Det at det tok meg tre dager å svare på denne kommentaren sier jo sitt. 😉

      Har mer bøker enn jeg har hylleplass, så skal bli spennende å se hvordan jeg skal klare å løse den!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.