Oppsummering mars 2016

Mars har vært en måned hvor det har skjedd ganske mye i livet mitt. Den fjerde fikk jeg endelig nøklene til min nye leilighet i hånden, nesten to år etter at jeg kjøpte den. Det har vært en lang, men spennende prosess, dette med å kjøpe noe som man kun har sett på plantegninger og illustrasjoner. Men jeg er kjempefornøyd med leiligheten min! Må si det var herlig å kunne flytte rett inn, uten å måtte tenke på å begynne å male vegger og pusse opp. Men det har gått litt ut over lesingen da, det har det. I den forstand at jeg ikke fikk lest alle bøkene jeg ville lese.

I mars har jeg lest følgende bøker:

  • Jurassic Park av Michael Crichton
  • Huset mellom dag og natt Ørjan N. Karlsson
  • Just One Damned Thing After Another av Jodi Taylor
  • Falon av Anniken Haga

Det ble en jevn fordeling, med to norske og to engelske bøker. Av disse er det en biblioteksbok (Karlssson), ett anmeldereksemplar (Haga), og to lydbøker (Crichton og Taylor).

I mars har jeg anmeldt følgende bøker:

Tre av fire lest er også anmeldt forrige måned. Det synes jeg er ganske bra! Holder på med anmeldelsen av Ørjan N. Karlsssons bok, så den kommer nok i løpet av den neste uken.

Formater
Jeg har holdt meg til to formater denne måneden, lydbøker og papirbøker. Jeg er glad i Kindle, men med flyttingen gikk den tom for batteri, og så har jeg ikke fått summet meg til å lade den igjen. Med lengre vei til jobben, så blir det mye lydbøker for tiden. Er nesten ferdig med den jeg hører på nå, og har ett par andre som ligger i playlisten og venter. Blant annet 20 timer lange Dune. Den burde holde en stund.

Oppsummering
Flytting til tross, det ble mer lesing på meg denne måneden enn forrige måned. En god del av det var lytting mens jeg kjørte til og fra jobb, eller barndomshjemmet under flyttingen, men alikevel. Lesing er lesing. Nå i april er det Camp Nanowrimo, så da må skriving og redigering får litt av lesetiden, men nå når jeg endelig begynner å komme meg på plass i leiligheten, så tror jeg ikke det skal bli noe problem.

bokhav_innflytting_2016
En liten bunke bøker, før de kom inn i bokhyllen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.