Du finner oss på Instagram

Siden midten av 2020 har jeg postet utelukkende på Instagram, og har derfor kommer til at jeg rett og slett ikke har tid eller krefter til å bruke tid på egne blogginnlegg i tillegg. Jeg elsker denne bloggen, og alt jeg har postet på den, men nå er det på tide å la den ligge. I hvert fall for en stund.

Så fra nå av finner du alt mitt innhold, inkludert bokanmeldelser på Instagram. Jeg har også opprettet Facebook gruppe for bloggen, slik at de som ønsker, kan følge oss der. kanskje er Facebook mer din greie enn Instagram? Eller du liker å følge med på flere plattformer? Uansett hva grunnen måtte være, så er du hjertelig velkommen til å følge oss på den måten du selv ønsker.

Link til Facebookgruppen finner du i menyen til høyre, og Insta-feeden kommer her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.