Inn i varmen igjen

Skrivetreff er tingen for å få lite samarbeidsvillige folk ut av fjellene og inn i ørkenen. Hva som skal skje videre vet jeg, men det var det å få dem til å gjøre som de skal. Men med 1000+ ord skrevet i dag, tenker jeg dette er en suksess! Så selv om vi ikke kommer videre i dag, så er jeg godt fornøyd med innsatsen.

Videre i uken blir det storsatsing på identifisering på museet som teller, for det må til skal det bli masteroppgave ut av det jeg holder på med. Men tenker senest til helgen igjen kan jeg satse på å jobbe videre med fantasy-prosjektet.

One thought on “Inn i varmen igjen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.