Nå er det faktisk nytt år gitt!!!

Godt nyttår!! Ja må vel begynne slik på denne første dagen av det nye året. Året ble viet inn av vind og regn, så med andre ord en helt vanlig nyttårsaften i Bergen. Hadde stjerneskudd da så kvelden var reddet. Og heldigvis bryr ikke kort hår badet i hårspray seg om litt vind eller regn heller, men blir der det skal være, he he!

Har tenkt litt på nyttårsløfter, da rettet mot skrivingen min selvfølgelig. Og litt mot arkeologien. Er ikke helt fan av slike løfter, men skal nå gjøre mitt beste, og så får vi se om ett år hvordan det gikk. Så her her mine løfter og ønsker og håp for 2012. Bortsett fra at verden ikke skal gå under da 😉

Nyttårsløfter for 2012 

1. Skrive eller jobbe med noe skriverelatert ihvertfall ti minutter hver dag. Det kan være ren skriving, redigering eller planlegging. Spiller ingen rolle hva det er, så lenge jeg jobber med det hver dag.

2. Fullføre GoodReads 2012 Reading Challenge, som jeg har satt til 25 bøker.

3. Lese hele Wheel of Time serien en gang til før siste bok kommer ut. Eller ihvertfall de aller fleste av dem.

4. Fullføre Fantasy I, og gjerne minst en omgang med redigering. Aller helst minst to!

5. Få en arkeologirelatert jobb. Har ikke noe med skriving og gjøre, og er nok mer ett håp eller ønske enn et løfte, men det får nå bare være. Med tanke på dette løftet/ønsket mener jeg med jobb alt som varer lengre enn to uker, så feltarbeid som kun varer i ett par dager teller ikke.

Det er ikke mye, men det er hva det er. Så nå kan det nye året komme. Jeg er klar for det!!! Og nå er jeg klar for ny episode av Sherlock. Men først skriving, siden jeg nå har 15 minutter på meg til å fullføre dagens ti!

One thought on “Nå er det faktisk nytt år gitt!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.