2 comments on “Omtale: Kitty and the Midnight Hour av Carrie Vaughn

  1. Det er merkelig, men av og til trenger ikke en bok være bra for å være bra, hvis det gir noen mening. Det går an å finne seg i en del hvis boken er lettlest og fengende (selv om det blir vanskeligere jo mer jeg skriver og jo mer jeg blogger). Jeg har vurdert å lese denne jeg også, men tror jeg må vente til jeg har en litt mindre kritisk periode 😛

    Bra omtale forøvrig, og veldig kjekt at du også har begynt med det!

  2. For meg var den en bok som var helt grei å lese på en søndag liksom. Perfekt var den ikke, og til tider må man bare overse heller dårlig skriving (enkelte deler var ikke helt min ‘smak’ ihvertfall, for å kalle det det). Men hvis du bare vil ha noe å lese for å lese uten å tenke særlig, er den en god fit.

    Og fant ut at jeg burde nå ihvertfall prøve å si noe om bøkene jeg leser, he he.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.