Happy birthday til meg!

Ok, så det er to uker siden jeg hadde bursdag, men har i dag tatt turen innom Outland for å kjøpe gave til meg selv fra min søster med familie! Og det ble fire bøker det, for 300 kroner, så kan ikke klage der. Jeg fant også de to første volumene for The Eye of the World (Wheel of Time #1) i graphic novel format!!!! Så da måtte jeg jo ha de også.

Pluss at jeg også fant noen DVDer jeg ville ha (på Storsenteret, ikke Outland), som andre sesong av The Sarah Connor Chronicles og Back to the Future trilogien for hundrelappen hver! SCORE!

Dette er hva jeg kom hjem med:

Var litt usikker på bøkene, men de så gode ut, så da valgte jeg de. Og Dirty Dancing var på tilbud den og til 60 kroner, så da kjøpte jeg den selv om jeg teknisk sett ikke har BluRay spiller ennå. Men mamma har, så kan bare bruke hennes 🙂

Det var hundre grader i sentrum i dag, og luftfuktighet på minst 500%, så var et rent helvete å prøve å bevege seg. Men ville ha bøker, så da hadde jeg ikke noe valg, he he.

2 thoughts on “Happy birthday til meg!

  1. Som graphic novel :O Jeg visste ikke at det fantes en gang. Kanskje jeg også må vurdere å kjøpe det. hehe

    Ser ut som du har gjort noen gode kupp der i allefall 🙂

  2. New Spring kom ut for en stund siden mener jeg, og hadde hørt at EotW skulle komme, men visste ikke at den hadde kommet ennå. Fant den tilfeldigvis! Er to volumes ute så langt, hele boken blir nok nærmere seks eller noe sånt. En gøy måte å lese den om igjen på, og grafikken er ikke så gale heller faktisk. 250 per stykk da, så kanskje best å se om de er på nett billigere.

    Og jeg hadde det litt for gøy men å kjøpe bøker, he he. Hadde 300 i gave fra min søster da, så det dekket jo litt av det, he he.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.