4 comments on “Så var det snart November igjen!!

  1. November <3 Digger tittelen din, høres veldig fantasy-YA-esque ut 😉

    Min working title er «NaNo12». Spennende ja :< Men burde kanskje finne ut hva jeg skal skrive om, før jeg bestemmer meg for hva den skal hete 😛

    • Satt og tenkte på titler i evigheter i går, lekte med ord og synonymer, og plutselig så bare hadde jeg den. Og fantasy-YA-esque var hva jeg gikk for, så det er jo bra. Så var det bare å finne slutten på boken da. Har de to første halvdelene, men trenger fart, spenning, action og en twist eller to helt på slutten, he he.

      Tja, kanskje greit å vite hva du skal skrive før du gir det navn. Men NaNo12 høres ut som en perfekt tittel så langt. Har brukt mange varianter av den selv før faktisk 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.