Boken på vent - Kaoshjerte

Boken på vent – Kaoshjerte

Jeg har en egen hylle i bokhyllen min som er dedikert til bøker jeg ikke har lest enda. Denne er full, så full at jeg ikke klarer å skvise inn en eneste bok til. Faktisk så har jeg måtte begynne å legge uleste bøker i andre hyller også. Det er anarki i bokhyllen!

Men med klare lesemål for året, ja da er det bare å sette i gang. Tok en titt i den (klarte bare se ytterste laget da), og fant raskt boken jeg vil nevne her. Den har jeg gledet meg til å lese siden jeg fikk den!

Min bok på vent denne uken er Kaoshjerte av Lise Forfang Grimnes! Jeg fikk boken av forlaget før jul for en nettsak jeg skal skrive for Gandalf. Men siden saken ikke skal ut før i februar (er planen da, no promises), så ville jeg vente med å begynne på den til over jul.

Nå er det over jul, og jeg gleder meg til å begynne på den. Må bare få gjort litt for-arbeide for selve nettsaken, slik at jeg vet hva jeg skal se etter når jeg leser.

Fra forlaget: Minja er seksten år og våkner forslått og uten hukommelse i blokka hjemme på Stovner. Hun drømmer om hender som trekker henne ned i en myr, om jenter med kuhaler, om en mann vakker som stjernehimmelen – og plutselig husker hun prisen for å ha besøkt sin forbudte mormor den sommeren: Å miste bestekompisen Josef for evig og alltid.

«Kaoshjerte» er en fortelling som balanserer mellom urban virkelighet og mystikk, og som henter inspirasjon fra norsk og persisk kulturarv. Boka handler om vennskap, røtter og det å ha tillit til seg selv.

Gleder meg allerede!

Gå til Beathes bokhylle for å se hvilke bøker andre bloggere har på vent da vel!