En Smakebit på Søndag - The Ice Dragon

En Smakebit på Søndag – The Ice Dragon

Flukten fra virkeligheten publiserer hver søndag en smakebit fra boken hun leser, og inviterer andre bloggere til å bli med. Skriv et innlegg om din smakebit, og link innlegget ditt til Maris innlegg.

Ukens smakebit kommer fra en av bøkene jeg fikk til jul, The Ice Dragon av George R.R. Martin. Dette en en barnebok satt i samme univers som A Song of Ice and Fire, med illustrasjoner av Luis Royo. Boken handler om Adara, et vinterbarn, og en is-drage! Boken er en nyutgivelse av en bok som kom ut i 1980, ifølge Goodreads ihvertfall. Jeg har ikke begynt på den, men den er på listen etter jeg har oppdatert meg på årets utgivelser på jobb.

Royo har lenge vært en av mine favoritt fantasy-artister, og dere kan se mer av hans verker her. Illustrasjonene i boken er fantastiske, og passer så veldig godt med GRRM og hans univers!

Adara liked the winter best of all, for when the world grew cold the ice dragon came. She was never quite sure whether it was the cold that brought the ice dragon, or the ice dragon that brought the cold. That was the sort of question that often troubled her brother Geoff, who was two years older than her and insatiably curious, but Adara did not care about such things. So long as the cold and the snow and the ice dragon all arrived on schedule, she was happy.

Siden jeg ikke har begynt å lese boken enda er dette fra første kapittel. Og bare å skrive dette ned gir meg lyst til å lese resten med en gang!