10 comments on “En Smakebit på Søndag – The Ice Dragon

  1. Jeg kjøper bøkene til Martin etterhvert som de kommer ut på norsk. Vel, i paperback. Men jeg har enda ikke lest dem. Jeg begynte på den første men syntes det var så utrolig mange navn å forholde seg til. Nå har jeg sett de tre første sesongene av serien på TV, så det med navn er blitt mye lettere. Så kanskje jeg kommer til å lese dem også en dag 🙂 Ønsker deg en fin søndag!

  2. Dette er en forfatter jeg ikke har lest noe av enda, og vet ikke helt om jeg kommer til å gjøre det heller. Dette var en ny blogg for meg men jeg kommer gjerne igjen så du havner i bloggrullen. Tusen takk for smakebiten og ha en fin søndag 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.