En Smakebit på Søndag – The Ice Dragon

Flukten fra virkeligheten publiserer hver søndag en smakebit fra boken hun leser, og inviterer andre bloggere til å bli med. Skriv et innlegg om din smakebit, og link innlegget ditt til Maris innlegg.

Ukens smakebit kommer fra en av bøkene jeg fikk til jul, The Ice Dragon av George R.R. Martin. Dette en en barnebok satt i samme univers som A Song of Ice and Fire, med illustrasjoner av Luis Royo. Boken handler om Adara, et vinterbarn, og en is-drage! Boken er en nyutgivelse av en bok som kom ut i 1980, ifølge Goodreads ihvertfall. Jeg har ikke begynt på den, men den er på listen etter jeg har oppdatert meg på årets utgivelser på jobb.

Royo har lenge vært en av mine favoritt fantasy-artister, og dere kan se mer av hans verker her. Illustrasjonene i boken er fantastiske, og passer så veldig godt med GRRM og hans univers!

Adara liked the winter best of all, for when the world grew cold the ice dragon came. She was never quite sure whether it was the cold that brought the ice dragon, or the ice dragon that brought the cold. That was the sort of question that often troubled her brother Geoff, who was two years older than her and insatiably curious, but Adara did not care about such things. So long as the cold and the snow and the ice dragon all arrived on schedule, she was happy.

Siden jeg ikke har begynt å lese boken enda er dette fra første kapittel. Og bare å skrive dette ned gir meg lyst til å lese resten med en gang!

10 thoughts on “En Smakebit på Søndag – The Ice Dragon

  1. Jeg kjøper bøkene til Martin etterhvert som de kommer ut på norsk. Vel, i paperback. Men jeg har enda ikke lest dem. Jeg begynte på den første men syntes det var så utrolig mange navn å forholde seg til. Nå har jeg sett de tre første sesongene av serien på TV, så det med navn er blitt mye lettere. Så kanskje jeg kommer til å lese dem også en dag 🙂 Ønsker deg en fin søndag!

  2. Dette er en forfatter jeg ikke har lest noe av enda, og vet ikke helt om jeg kommer til å gjøre det heller. Dette var en ny blogg for meg men jeg kommer gjerne igjen så du havner i bloggrullen. Tusen takk for smakebiten og ha en fin søndag 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.