En Smakebit på Søndag – Neverwhere

Flukten fra virkeligheten publiserer hver søndag en smakebit fra boken hun leser, og inviterer andre bloggere til å bli med. Skriv et innlegg om din smakebit, og link innlegget ditt til Maris innlegg.

Ukens smakebit kommer fra Neverwhere av Neil Gaiman. Leste denne ferdig for bare noen dager siden (anmeldelse finner du her), og fant ut den var perfekt for en smakebit.

Det var ikke enkelt å bestemme hva jeg ville bruke, spesielt siden mange av de skikkelige godbitene er ganske store spoilere også. Så da gikk jeg for noe som viser litt av sjelen til boken, men som ikke gir bort hele handlingen.

«It’s a rat,» said Richard, feeling that there were some times when a man could be forgiven for stating the obvious.
«Yes, it is. Are you going to apologize?»
«What?»
«Apologize.»
Maybe he hadn’t heard her properly. Maybe he was the one who was going mad. «To a rat?»
Door said nothing, fairly meaningfully.
«I’m sorry,» said Richard, to the rat, with dignity, «if I startled you.»

Neverwhere er en bok som jeg mener passer for de fleste, selv om du kanskje ikke er en stor leser av urban fantasy sjangeren. Det er en morsom og spennende bok, med et anderledes karaktergalleri.

Jeg gleder meg til å lese mer av Gaiman, har ihvertfall en til av hand bøker i bokhyllen ett sted, men det får bli etter jeg har lest noen av de andre som står på listen min.

12 thoughts on “En Smakebit på Søndag – Neverwhere

  1. Neil Gaiman har jag inte läst något av, men han har skrivit den del böcker som jag känner mig lite nyfiken på. Tack för smakebiten!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.