21 comments on “En Smakebit på Søndag: Assassin’s Apprentice

 1. Jeg har ingen av bøkene fra denne serien i hylla, men jeg har Dragon Keeper stående her, ulest. Ut i fra smakebitene dine ser det ut til at dette er både godt skrevet og gode historier. Den første smakebiten traff rett i hjerterota!

  Gratulerer så mye med Kvinnedagen, Cicilie! Jeg føler det er viktig å nevne det, selv om jeg vet ikke alle er så opptatt av dagen.

  • Kvinnedagen er viktig å huske, så gratulerer så masse til deg også.

   Jeg har ikke lest Dragon’s Keeper enda, fikk den til jul, men har hørt bra ting om den også. Og så er det Hobb, så da tenker jeg at den er bra uansett.

 2. Den här fantasy-serien lever starkt bland fantasy-älskande bokläsare ännu. Den ligger på min vill-läsa-lista 🙂 Tack för smakprovet!

 3. Tack för smakbiten. Robin Hobb skriver helt fantastiskt. Jag har läst hela trilogin Handelsmännen och de magiska skeppen och den var så vansinnigt bra.

 4. Den här serien (serierna) såg man mycket i bokhandlar för ett antal år sedan, men det blev liksom aldrig av att läsa den. Men kanske gör jag det nån gång. tack för smakbitarna!

 5. Så spennende smakebit, takk! Har bare hørt om forfatteren men aldri lest noe fra han. Tror jeg legger denne til TBR listen min jeg.

 6. Robin Hobb står på listen (den inni hodet) over forfattere jeg er nysgjerrig på og som jeg gjerne vil lese noe av. Jeg har sett flere av bøkene hans i bokhandelen og det er nok ikke lenge til jeg kjøper en. Jeg burde også ha en liste over bøker jeg skal lese. Mest lyst har jeg til å lage en liste over bøkene jeg har i huset og på den måten få større oversikt. Men det er en fryktelig stor jobb å begynne på 🙂

  • Hobb er et navn man ikke kan unngå å se når man kikker i fantasy-hyllen i bokhandelen. Er forøvrig en kvinnerlig forfatter, men hun valgte nok mer maskulint navn å utgi under da de først kom ut på 90-tallet en gang.

   Jeg vet jeg trenger en liste over bøkene jeg har som jeg ikke har lest. Og de andre folk poster smakebiter av som jeg også vil lese en gang. Og en over hvilke bøker jeg har. (Ja, jeg liker lister). Skal flytte mot slutten av året, så satser på å få laget en skikkelig oversikt da over bøkene jeg eier. Leseliste blir nok laget før den tid (fordi jeg elsker lister).

 7. Pingback: En flott kvinnedag | Tjuetre 06.Com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.