19 comments on “En Smakebit på Søndag – The Demon’s Lexicon

  1. Det låter som en rolig bok. 🙂

    Jag känner igen problemet med att ha massor av olästa böcker och samtidigt också vilja läsa om bra böcker. Jag vet inte hur man ska hinna allt.

  2. Det er akkurat sånn det er. Jeg har en haug med uleste bøker jeg vil lese, men også bøker jeg gjerne vil lese på nytt. Og det er vanskelig å prioritere dem. Men jeg har lest om igjen tegneserier i februar og det var veldig fin 🙂

  3. Hehe, artige smakebiter! Jeg liker den slags humor, så denne trilogien må jeg nok skrive opp på leselisten min, som bare vokser og vokser. Gleder meg til å bli ferdig med skoleåret, så jeg kan finne meg en plass i skyggen ute og bare sluke den ene boken etter den andre!

  4. Pingback: 30 Dagers Bokutfordring: Dag 3 | Tjuetre 06.Com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.