20 comments on “En Smakebit på Søndag: The Gun Seller

  1. Jeg har også sett denne men jeg har ikke lest den. Jeg liker virkelig godt skuespilleren Hugh Laurie, så det hadde vært morsomt å møte forfatteren Hug Laurie 🙂 Ønsker deg en fin søndag!

    • Den skal ikke være vanskelig å få tak i i Norge, den finnes også med Hugh Laurie som House på forsiden (for da får man kanskje flere til å legge merke til den), selv om den ikke har noe med House å gjøre. He he.

  2. Jeg visste heller ikke at Hugh Laurie også var forfatter. Men gjenkjenner absolutt humoren hans i smakebitene du delte, fra hans rolle som Wooster i «Jeeves & Wooster» (med Stephen Fry, yeey!) Skriver opp ham på leselisten, så får jeg se om jeg får lest det han har skrevet 🙂

  3. Den er oversatt til norsk ja, med tidenes dårligste cover (seriøst: https://bokelskere.no/bok/vaapenhandleren/186898/). Personlig var jeg ikke særlig begeistret for boken, jeg syntes hovedpersonen var irriterende og forfatteren prøvde litt for hardt å skrive kult. Men mulig jeg hadde likt den bedre hvis jeg hadde lest den engelske utgaven, for den norske var ikke noe særlig å skryte av. Jeg hadde muligens altfor høye forventninger til å bli fornøyd også 😛

    • Ja det er coveret jeg har sett flere steder, og det er helt forferdelig! Jeg vil si at det er best å lese den på engelsk da, men jeg er generelt ikke fan av å lese oversettelser hvis orginalen er engelsk.

      Jeg vil tro at noe av det som gjorde den så bra for meg var at jeg hadde Hugh Laurie som snakket i hodet mitt når jeg leste!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.