30 Dagers Bokutfordring: Dag 25

Dag 25: En karakter som du gjenkjenner deg mest i

Denne er ikke så lett, for i bøkene jeg leser er det vel ingen som jeg føler jeg kjenner meg 100% igjen i. Det er mange karakterer som jeg kunne ønske jeg var som, ihvertfall delvis. Jeg vil være litt som Mat fra Wheel of Time, litt Hermione fra Harry Potter, litt Veronica Mars, of ikke glem Buffy (jeg eier en Buffy bok, og tegneserier, så jeg kan velge henne om jeg vil!).

Men skal jeg se på kun en enkelt karakter, så må det bli en som har ett par av de trekkene som mine venner nok ville sagt er ganske meg. Det må bli Nynaeve al’Meara fra Wheel of Time serien. Hovedsakelig fordi hun ofte omtales som stad, og vanskelig å få til å gjøre noe hun ikke vil. Og for å være helt ærlig, så passer det meg ganske bra. Jeg vil ikke si jeg kjenner meg igjen i alt hun er og gjør, men de særegne trekkene passer litt for perfekt.


Dag 1: Den beste boken du har lest så langt i år
Dag 2: En bok du har lest mer enn 3 ganger
Dag 3: Din favorittserie
Dag 4: Favorittbok i din favorittserie
Dag 5: En bok som gjør deg glad
Dag 6: En bok som gjør deg trist
Dag 7: Den mest undervurderte boken
Dag 8: Den mest overvurderte boken
Dag 9: En bok du ikke trodde du ville like, men som du endte opp med å elske
Dag 10: Favoritt blant klassikerne
Dag 11: En bok som du hatet
Dag 12: En bok som du pleide å elske, men ikke nå lenger
Dag 13: Din favorittforfatter
Dag 14: Favorittbok av din favorittforfatter
Dag 15: Favoritt mannlige karakter
Dag 16: Favoritt kvinnelige karakter
Dag 17: Favoritt sitat(er) fra din(e) favoritt bok/bøker
Dag 18: En bok som skuffet deg
Dag 19: Favorittbok som det har blitt lagd film av
Dag 20: Favoritt romantiske/kjærlighets bok
Dag 21: Favorittbok fra din barndom
Dag 22: Favorittbok som du eier
Dag 23: En bok som du har hatt lyst å lese lenge, men som du fortsatt ikke har lest
Dag 24: En bok som du skulle ønske flere personer ville lese
Dag 25: En karakter som du gjenkjenner deg mest i
Dag 26: En bok som endret din mening om noe
Dag 27: Den mest overraskende vrien eller slutten
Dag 28: Favoritt titler
Dag 29: En bok som alle hatet, men som du likte
Dag 30: Din favorittbok igjennom tidene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.