En Smakebit på Søndag: Løvetemmeren

Flukten fra virkeligheten publiserer hver søndag en smakebit fra boken hun leser, og inviterer andre bloggere til å bli med. Skriv et innlegg om din smakebit, og link innlegget ditt til Maris innlegg.

lovetemmerenJeg holder på med bokutfordringen min for tiden, så blir mye om den, men jeg ville ikke glemme Mari’s spalte heller. Ukens smakebit kommer fra en av påskebøkene mine, Løvetemmeren av Camilla Läckberg. Har sett flere av dere allerede har postet smakebit fra denne, men siden jeg akkurat har begynt på den, så passet den perfekt.

Det er en liten stund siden jeg har lest nordisk krim nå, så jeg har gledet meg til å komme i gang med denne. Er jo også litt norsk påsketradisjon, dette med å lese krim. Blir ikke så mye krim på TV for meg denne påsken (bortsett fra Touching Evil på DVD), så da leser vi bok i steden!

Er hjemme i påsken, og har fri i en uke, noe som er ganske herlig. Litt lesing for jobben som må gjøres også, men sånt er nå bare gøy, så tar ikke det som noe stress. Litt hjemmekontor er helt ok når man kan sitte i godstolen og lese.

Smakebiten kommer fra begynnelsen av boken.

Jenta fortsatte mot dem. Hun var barbeint, og de røde, nakne armene og beina sto i skarp kontrast til alt det hvite som omga henne. De snødekte grantrærene var som en hvit kulisse bak henne. De var nær hverandre nå, på hver sin side av veien, og han hørte rytteren rope igjen. Den velkjente stemmen hennes lød så undelig fremmed.

16 thoughts on “En Smakebit på Søndag: Løvetemmeren

  1. Jag har inte läst något av Camilla Läckberg alls och brukar inte gilla deckare, så det är tveksamt om jag ska ändra på faktumet. Men tack för smakbiten 🙂

  2. Jeg har alltid vært fan av Läckberg, men jeg syns de siste bøkene hennes har vært alt for groteske, så jeg er litt usikker på om jeg skal lese denne. Fin smakebit var det uansett 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.