En Smakebit på Søndag: The Thousand-Dollar Tan Line

Flukten fra virkeligheten publiserer hver søndag en smakebit fra boken hun leser, og inviterer andre bloggere til å bli med. Skriv et innlegg om din smakebit, og link innlegget ditt til Maris innlegg.

vmarsthousandFant ut det var på tide med en pause i Daredevil-maratonet på Netflix, så da kunne jeg fikse klar denne posten. Jeg har allerede skrevet anmeldelse av boken jeg har valgt som ukens smakebit, men jeg tenkte at det sikkert en flere Veronica Mars fans der ute som ikke var klar over at denne boken eksisterte.

Den følger handlingen fra både TV serien og filmen, og er en selvfølge for VM fans. Men den kan nok også være gøy å lese for folk som ikke er så kjent med henne også. Men da er det litt mer å sette seg inn i.

Ukens smakebit er da altså fra The Thousand-Dollar Tanline, skrevet av Rob Thomas og Jennifer Graham.

And for about the millionth time in her life she felt an overwhelming gratitude for her best friend. Because she knew he wouldn’t mention this afterward; she knew he wouldn’t take it as a sign that she was losing her nerve or was in too deep. There weren’t many people in this world who would let you be vulnerable and still believe you were strong.