En Smakebit på Søndag: The Thousand-Dollar Tan Line

Flukten fra virkeligheten publiserer hver søndag en smakebit fra boken hun leser, og inviterer andre bloggere til å bli med. Skriv et innlegg om din smakebit, og link innlegget ditt til Maris innlegg.

vmarsthousandFant ut det var på tide med en pause i Daredevil-maratonet på Netflix, så da kunne jeg fikse klar denne posten. Jeg har allerede skrevet anmeldelse av boken jeg har valgt som ukens smakebit, men jeg tenkte at det sikkert en flere Veronica Mars fans der ute som ikke var klar over at denne boken eksisterte.

Den følger handlingen fra både TV serien og filmen, og er en selvfølge for VM fans. Men den kan nok også være gøy å lese for folk som ikke er så kjent med henne også. Men da er det litt mer å sette seg inn i.

Ukens smakebit er da altså fra The Thousand-Dollar Tanline, skrevet av Rob Thomas og Jennifer Graham.

And for about the millionth time in her life she felt an overwhelming gratitude for her best friend. Because she knew he wouldn’t mention this afterward; she knew he wouldn’t take it as a sign that she was losing her nerve or was in too deep. There weren’t many people in this world who would let you be vulnerable and still believe you were strong.

 

18 thoughts on “En Smakebit på Søndag: The Thousand-Dollar Tan Line

 1. Jeg må komme meg i gang med Daredevil jeg og 🙂 Akkurat nå går det i enda en gang med Dr Who, Breaking Bad og Sherlock. Ikke det at jeg har så veldig god tid til å se på TV 🙂 Jeg visste ikke at det fantes en Veronica Mars bok. Det blir litt sånn som da jeg oppdaget at Nikki Heat bøkene av Tv-karakteren Richard Castle finnes! 🙂
  Ønsker deg en fin søndag!

  1. Så de første episodene av Daredevil i går. Så langt liker jeg den godt. Gleder meg til å se resten, men vil prøve å ikke ta alt i maraton i dag. Heller ta en episode for dagen (eller to), la det vare litt, he he.

   Fant ut at det fantes Nikki Heat (og Derek Storm!) bøker her for en ukes tid siden, og har allerede funnet ut at jeg må lese de. Ihvertfall prøve og se om jeg liker de. Forventer ikke mesterverk, men håper de er underholdene ihvertfall!

 2. Jeg leste den boka sist måned. Jeg elsket serien da jeg så den da jeg var yngre og jeg likte boka 🙂 Vet ikke om jeg skal fortsette på serien, men jeg synes den var en god start på en serie.

 3. Veronica Mars er en fornøyelig serie. Usikker på om jeg kommer til å lese bøkene, men jeg liker at de finnes, jeg liker koblinger mellom tv/film og litteraturen!

  Begynte på Daredevil i går – så spennende! Jeg elsker Netflix 🙂
  Kos deg denne søndagen med serier og annet moro!

  Marianne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.