4 comments on “Bjørgvin Marknad 2015

 1. Alltid gøy å være på vikingmarked! I år fikk jeg ikke reist (2 timers reisevei hver vei kombinert med hodepine var ikke særlig fristende), og irriterer meg egentlig over det. Pleier alltid å komme hjem med litt for mye i sekken. Men så har jeg jo vært hvert år i noen år nå. Vurderer å ta en dagstur til vikingmarkedet i Gudvangen i stedet for, som er tredje uka i juli.

  • Det var veldig fint som vanlig, men krasjet med to andre marked i Norge vistnok, så var litt færre boder enn vanlig. Men det gjorde ikke meg noe. Har jo ikke lov å kjøpe så mye før neste år. Men da vil jeg nok handle inn litt mer enn i år. 🙂

 2. Det hørtes ut som en virkelig fin dag. Jeg elsker å gå på markeder, men har enda ikke vært på vikingmarked. Det hørtes så fint ut.
  Jeg kommer også ofte hjem med mer enn jeg hadde tenkt, men vi har akkurat flyttet inn i nytt hus og da er jeg så heldig at det er litt ting jeg trenger. Som jeg kan finne på markeder og bruktbutikker 🙂

  • Det er alltid mye spennende å se på vikingmarked. De som har boder der bor der og kler seg som vikinger også, noe som gjør det hele ganske fantastisk. Pluss at flere av de besøkende også har vikingdrakter på. My utstyr til dette man kan kjøpe, pluss alt fra boller til honning, annen mat og leke-våpen til barn.

   Du er heldig som kan kjøpe ting. Jeg har ikke lov før neste år. Har allerede altfor mye jeg skal få plass til i leiligheten neste år, så kan ikke kjøpe noe før jeg vet hva jeg faktisk har plass til, he he. Dette gjelder ikke bøker forresten (selv om det burde, leselisten er fremdeles en smule lang). 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.