35 comments on “En smakebit på søndag – Elantris

 1. Jag har tänkt läsa något av Sanderson nu när hans första del i Mistborn-serien har kommit ut på svenska. Tack för smakebiten!

  • Bare hyggelig. Jeg skal lese Mistborn selv i sommer, men det blir på engelsk for min del 🙂

 2. Brandon Sandersons namn har dykt upp på många bokbloggar den senaste tiden. Börjar känna mig ganska så nyfiken 🙂

  • Har har skrevet mange forskjellige bøker. Om engelsk er ok er Steelheart en god ungdomsbok, men du kan også prøve første bok i Mistborn serien, den er nettopp kommet på svensk 🙂

 3. Jag ser fram emot att se Jurassic World. Jag har alltid gillat den filmserien. Sanderson är en populär författare. Jag tänkte läsa första boken i Mistborn i sommar när jag har lite mer tid att sätta mig in i världen. Tack för smakbiten. Ha en fortsatt trevlig söndag!

  • Jeg kunne godt tenke meg å se den igjen snart, men med mange andre filmer jeg vil se på kino får det vente til den kommer på Bluray.

   Jeg tenker også å begynne på Mistborn i sommer, men det blir den engelske versjonen for min del. 🙂

 4. Brandon Sanderson er jeg også nysgjerrig på. Jeg har lest Wheel of Time serien frem til der Sandersons bøker begynner. Så dem må jeg nok lese først 🙂 Ønsker deg en fin søndag!

  • Han var et veldig godt valg til å avslutte Wheel of Time, så de er gode bøker å begynne med. Etter det har du mange valg med ham, han skriver både episk og urban fantasy veldig bra. 🙂

  • Ja det er dessverre ikke alle som blir oversatt til norsk. Men Mistborn av Brandon Sanderson kommer ut på svensk, så da får vi bare håpe ett av de norske forlagene får øynene opp som ham og begynner å utgi ham på norsk.

 5. Har länge varit sugen på att läsa något av Brandon Sanderson, men än har det inte blivit av. Men, nu är det verkligen dags! Tack för smakbiten!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.