Mammutsalg 2016

Vi er kommet til den vanskeligste tiden på året for en bokelsker: Mammutsalget! Er du som meg, så har du gledegruet deg til dette siden nyttår. Så mange bøker på salg, så lite penger jeg kan bruke på å kjøpe noen. Med flyttingen som nå er under en måned unna, og et hav av møbler som fremdeles gjenstår å kjøpes inn, så er det på tide å innse at i år kan jeg ikke bruke mye penger på Mammut.

Det betyr at det må planlegges, nøye! Så nå holder jeg på å gå gjennom listene over bøker på nett, for å se hva det er jeg har lyst på. Etter jeg har laget første liste, går jeg gjennom igjen, for å komme  frem til de jeg virkerlig har lyst på. Så får jeg finne frem til et budsjett senere, og så gå i butikkene når salget nærmer seg for å se hvilken av bøkene jeg kan ta meg råd til.

Det er en god del bøker jeg vil ha som jeg tror jeg heller må se om jeg får tak i på biblioteket, for jeg kan ikke kjøpe alt jeg har lyst på. Har laget en liten liste på fem bøker nå, og kan kanskje ta meg råt til to av dem, tre hvis de ikke er for dyre.

Så var det bare å bestemme seg for hvilke jeg absolutt ha.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.