24 comments on “En smakebit på søndag – Skatten på sjørøverøya

  1. Det kan være en stor utfordring å flytte. Ikke minst fordi en må ta en mengde avgjørelser om hva som skal bli med på lasset 🙂 Vi flyttet sist mai og jeg måtte gå igjennom bøkene mine enda en gang og prøve å minske ned på antallet. Ingen morsom oppgave 🙂 Ha en riktig fin søndag!

    • Jeg har gitt bort en stor del av mine egne bøker tidligere, og nå må jeg og mamma gjøre det samme med hennes. Er masse bøker fra min ungdomstid som jeg rett og slett ikke har plass til, så hun tar med bortover så min nevø og niese kan få glede av dem inntil videre. Med streng beskjed om at de som holder på å falle fra hverandre ikke skal lånes vekk uten tilsyn, he he.

  2. Kul! På svenska heter den Skattkammarön. Jag går en kurs i kreativt skrivande barnlitteratur och vi hade att läsa den och skriva en prequel för vissa av karaktärerna. DÅ lånade jag och kollade lite på Black Sail också! 🙂

  3. väldigt roligt med böcker man läste som barn. Skattkammarön läste jag som vuxen, faktiskt, i samband med att jag läste Björn Larssons roman, Long John Silver.
    tack för smakebiten och påminnelsen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.