En smakebit på søndag – London Falling

Sommeren er endelig kommet til Bergen, så naturligvis har jeg en god del redigering jeg må få gjort, så jeg kommer meg ikke ut i solen. Forsøkte også å kutte av meg tuppen på tommelen da jeg skulle skjære frukt tidligere (det gikk ikke, den er fremdeles like hel, om enn med en hudflipp som holdes på plass av bandasjer og teip). Noe som betyr at redigering tar omtrent dobbelt så lang tid som det burde. Hvem skulle trodd at man trengte tommelen til å skrive normalt liksom!

Men smakebit blir det, denne gang fra en lydbok jeg hørte ferdig for en måneds tid siden, London Falling av Paul Cornell.

london_fallingKort om boken: Detective Inspector James Quill is about to complete the drugs bust of his career. Then his prize suspect Rob Toshack is murdered in custody. Furious, Quill pursues the investigation, co-opting intelligence analyst Lisa Ross and undercover cops Costain and Sefton. But nothing about Toshack’s murder is normal. Toshack had struck a bargain with a vindictive entity, whose occult powers kept Toshack one step ahead of the law – until his luck ran out.

Anmeldelse kommer til uken forresten, men frem til det kan dere få denne fine smakebiten.

The neighbors… hadn’t, thankfully, done the usual by saying that Losley was a pleasant neighbor who’d kept herself to herself. (Always delivered in a tone of voice that suggested that, since keeping oneself to oneself was the single greatest thing one English person could do for another, the suspect ought to be excused whatever psychopathic shit they’d visited on other people.)

Som alltid kan du finne flere flotte smakebiter, og gode boktips, linket på Mari sin blogg. God søndag, frigjøringsdag, og, helt urelatert såklart, ikke lek med kniver folkens. Det er farlig det!

 

27 thoughts on “En smakebit på søndag – London Falling

   1. Je pense que le sentiment de n’etre reconnu pas totalement Francais ou Portugais est un symptome de l&rgruo;immisqe. Je suis francaise et travaille en Angleterre et j’ai cette meme impression. C’est une situation tres enrichissante.

   1. Une question: les contraintes Sarbanes-Oxley et autres LSF sont censées empêcher ce genre de choses, non? En tout cas, dans les boîtes que je connais, les auditeurs passaient pas mal de temps sur tout ce qui concernait la gestion des accèƒs…Le problème n’est pas le mot de passe, c’est la gestion des accès utilisateurs. Même si le mot de passe change, si c’est son user qui avait les droits, c’était lui qui changait son mot de passe…

 1. Denne, fant jeg ut, stod allerede på leselisten min 🙂 Det fikk meg til å tenke på en annen serie av Mike Carey hvor jeg ikke har lest hele serien. Så det må jeg gjøre 🙂 Biblioteket her i byen skal flytte fra et gammelt hus til et nytt kulturhus i sommer. Det betyr at i den tiden får vi ikke fjernlåne bøker. Så mine «supernatural detectives» må vente til høsten. Ha en riktig fin søndag!

  1. Har ikke hørt om Mike Carey, men ett kjapt Goodreads søk senere, og jeg lurer på om det er Felix Castor serien du mener? Isåfall høres den ut som noe for meg, og jeg har allerede notert meg første boken i serien. 😉

   Burde huske å sjekke på biblioteket oftere når jeg finner bøker jeg tror jeg liker, men ofte er det bare lettere å kjøpe dem. Selv om lommeboken gjerne ikke alltid er enig.

 2. Tror jag hoppar över den här och satsar på att läsa Dune istället 🙂 sonen har den i bokhyllan och jag väntar bara på lugna lediga dagar 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.