Smakebit – Meat Cute

Da er det søndag igjen, og tid for en ny smakebit. Denne uken presenteres smakebitene av Mari på bloggen Flukten fra Virkeligheten.

Kalenderen sier første mars, men utenfor ligger det nå snø. Vinteren kom tilbake for noen dager siden, med et snøfall på 20-30 cm over natten. Påfyll har kommet ett par ganger siden, men heldigvis ikke like mye. Ikke akkurat noe jeg ønsket, selv om det sikkert var noen barn som ble glade siden denne uken har vært vinterferie her på Vestlandet.

I går var det drittvær, med snø og kraftig vind, så vi holdt oss for det meste innendørs. Da fikk jeg lest ferdig Darklight, og postet anmeldelsen med en gang også (du finner den ved å klikke på linken). Greit med dårlig vær, for da skjer ting fort ihvertfall, he he. Neste leseprosjekt er hvor ukens smakebit er hentet fra.

Meat Cute: The Hedgehog Incident er en novelle skrevet av Gail Carriger. Dette er en prequel til The Parasol Protectorate serien, og handler om en hendelse tidligere bare omtalt i den serien. Dette er historien om hvordan Alexia Tarabotti og Lord Conall Maccon møttes for aller første gang.

Alexia Tarabotti would not be moved from the punch bowl. She had selected her station for the evening and would wallflower there with the best of them. She should be good at it by now; it was all she ever did at a party. And in this instance, as it was remarkably tasty punch, any relocation seemed fraught with fruitlessness.

Denne kom ut bare for noen uker siden, og er for øyeblikket kun tilgjengelig som e-bok. Hun har gitt ut flere noveller i dette universet, og det er ett par andre jeg ikke har fått lest enda heller. Så i dag blir jeg nok å kose meg med flere av dem. En søndag i Carrigers verden høres helt perfekt ut for meg.

Flere smakebiter finner dere her. God søndag!

12 thoughts on “Smakebit – Meat Cute

  1. Jeg har noen engelske serier jeg leser hvor det kommer ut slike noveller. Jeg lurer på om det er et engelsk fenomen siden jeg aldri har opplevd det på norsk.
    Den eneste snøen vi har hatt i vinter er et lett melisdryss to morgener. Vi savner faktisk en snødag, men nå er det nok for sent 🙂
    Ha en riktig fin søndag!

  2. Gail Carriger har jag läst några böcker av, mycket roliga och underhållande! Tack för smakbiten. Bara regn här idag, snön lyser med sin frånvaro denna vinter i Upplandstrakten.

  3. Jag har ännu inte gett mig in i denna fantasy-genre, men vem vet, plötsligt händer det! Många böcker har hon skrivit när jag kikade på boktipset. Tack för smakbit, trevlig söndag

  4. Tack för smakebiten! Jag började på Tarabotti-böckerna, men fastnade aldrig riktigt. Tror att det kan bero på var jag befann mig i livet rent läsmässigt då, så jag har mer än en gång tänkt ta upp dem igen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.