22 comments on “En smakebit på søndag: The First Fifteen Lives of Harry August

 1. Jeg hører mye på lydbok, og liker det kjempe godt. Stemmen som leser avgjør veldig for meg om det blir en god opplevelse eller ikke.Hører mest i bilen når jeg pendler til jobb, men også når jeg rydder og vasker huset, mens jeg strikker eller bare kobler helt ut i godstolen. Boken høres interessant ut. Tenk å bli født på nye og på ny med alle minnene og kunnskapen man har samlet. Ha en fin søndag!

  • Tror nok at jeg vil fortsette å høre på lydbok. Passer meg fint å ha noe annet å høre på når jeg går til jobb enn morgenrushet.

  • Jeg hører på den på engelsk, noe som går greit. Han som forteller lager litt stemmer og dialekter for noen av karakterene, men det funker faktisk overraskende bra.

 2. Det hørtes spennende ut! Den minnet meg litt på Bian Shen av Torbjørn Øverland Amundsen. Har du lest den? Der er jeg personen kroppsløs men blir født inn i et nytt barn hver gang den som h*n er i dør. Alle «kroppene» dør når de blir 14.
  Jeg skriver The First Fifteen Lives of Harry August på leselisten 🙂

  • Jeg har ikke hørt om Bian Shen før, så den går rett på leselisten (som nå har fått egen side her på bloggen, så jeg kan late så jeg har oversikten ihvertfall). Høres ut som en bok jeg vil like!

 3. Fant digispilleren min frem her for to uker siden, og det har jeg ikke angret på. Har lånt en hel haug med digikort på biblioteket. Jeg storkoser meg sånn når jeg går på tur, på jobb eller når jeg gjør husarbeid med bok på øret. Skal bruke den masse videre fremover. Blir jo også til at jeg får mer tid til bøker. Supert med en god lydbok! Takk for smakebiten! 🙂

  • En helt ny verden dette når jeg kan høre på bøkene. Mamma bruker det jo mye når hun syr og sånn, men jeg har aldri tenkt på å gjøre det samme selv. Kjekt med apper som gjør livet enklere også!

 4. Ååååh! Den boka høres perfekt ut for meg! Jeg er ateist, så jeg tviler på at det faktisk er mulig, men synes likevel det er veldig interessant med reinkarnasjon, tidligere liv og sånn. Denne må jeg bare ta med på leselisten min!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.