Farlig å gå på Outland

Outland er en av butikkene det er farlig for meg å gå innom. Der er rett og slett så ufattelig mye jeg har lyst på, at det er neste umulig å gå derfra uten å kjøpe noe. Som oftest ender jeg opp med en bok, gjerne fra billighyllen (20-30 kroner for en bok har man jo råd til). Denne uken ble det en smule dyrere.

Vi var innom Outland i Bergen for å ta bilder for Gandalf, og da gikk vi rundt og så på bøker og ting etterpå. Og det var da jeg så dem, ligge på salgshyllen. Tauriel sine kniver/dolker fra Desolation of Smaug. Weta sine offisielle replica, numrert. På salg for 1000 kroner, noe som er godt ned fra orginalprisen på 2999. Jeg kjøpte dem ikke der og da, men klarte å rive meg løs, og heller bare kjøpe en liten bok (Soulless av Gail Carriger).

Men i løpet av ettermiddagen i går merket jeg at jeg begynte å angre. Jeg har hatt lyst på dem siden jeg så dem for første gang for en stund siden, og når jeg sjekket på nettet fant jeg fort ut at jeg ikke ville få dem like billig der. Så da ble det å sette seg i bilen i morges og kjøre til sentrum. Var faktisk litt redd for at noen andre skulle stikke av med dem, men de var der de. Så da ble de kjøpt.

taurieldagger

Jeg har også gått litt berserk på BookDepository i går, og kjøpt inn de jeg manglet av Eye of the World tegneseriene. Kjekt med gode priser og gratis frakt! Gleder meg til de kommer, for det er en gøy og anderledes måte å lese den første Wheel of Time boken.

8 thoughts on “Farlig å gå på Outland

 1. Det er meget farlig å gå på Outland! Jeg har lært meg til å ta bilder av bøker jeg har lyst på for å se om ikke det er billigere på Book Depository. Og det er det heldigvis ofte 🙂
  Er The Eye of the World tegneserie versjonen av samme bok? Eller hvordan skiller du ut hvilken som er tegneserien på Book Depository?

  1. Ja det er tegneserieversjonen av første boken i Wheel of Time serien. På Book Depository søkte jeg etter eye of the world comic tror jeg. Fant de ihvertfall etter bilde av coveret. De er små, men kan akkurat lese hvilken vol. det er og sånn. Hadde de to første, men trengte resten.

   Pleier også å ta bilder av bøkene, eller scanner de rett inn i GoodReads appen på telefonen. Kjøper bøker i butikken en del, men mest på nett!

 2. Oooh, skjønner godt at du dro tilbake for de der!

  Var ikke klar over at Wheel of Time var kommet i tegneserieformat, men mulig leselisten min nå ble hakket lengre (men først: lese ferdig hele serien).

  1. Den første boken er utgitt som tegneserie, i tillegg til New Spring. Har kjøpt den og, sammen med de jeg manglet fra Eye of the World. Håper de kommer snart! He he.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.