Oppsummering mai 2015

Mai har vært enda en god lesemåned for meg. Jeg har lest seks bøker, og ligger nå langt foran årsmålet i Goodreads challenge. Skal ikke bli noe problem å nå 30 bøker, så i hodet mitt satser jeg nå på 50.

I mai har jeg lest følgende bøker:

Av bøkene jeg leste i mai har jeg skrevet tre anmeldelser. I tillegg har jeg postet anmeldelser for flere av bøkene jeg leste i april.

Jeg har postet følgende anmeldelser i mai:

Her er ett samleinnlegg med fire kortere anmeldelser (Løvetemmeren, Slipp Hold, Du Jente! og Assassin’s Apprentice), og fem fulle anmeldelser. Målet med å anmelde minst ti bøker i år har jeg knust med andre ord!

Formater
Her er litt av hvert denne månden. Red Rising er eneste lydboken, men jeg nærmer meg slutten på Etiquette & Espionage. Guards! Guards! ble lest på Kindle, og her venter ett par andre bøker til juni. Har allerede både Mort og Golden Son klare til jeg reiser på ferie om tre uker, da det er mye lettere å ta med Kindle enn flere faktiske bøker. Noe skulderen som skal bære håndbagasjen er glad for. Ellers er det vanlige bøker det går i, både hardcover og paperback.

Oppsummering
Jeg leste tre bøker mer i april enn jeg gjorde i mai, men er alikevel ganske fornøyd. Av planene jeg hadde for mai har jeg også klart meg ganske bra. Er ferdig med Red Rising, Pegasus og kampen om Olympos, og jeg har lest min første Pratchett bok. Råta er jeg også ferdig med, og sitter nå og venter i spenning på siste boken der (som jeg håper kommer i år *krysser fingrene*). Eneste jeg ikke har gjort er å begynne på Whispers Underground, men den står for tur når jeg er ferdig med Bian Shen. Må lese den først, siden den er lånt på biblioteket, og må leses i løpet av de neste to ukene.

For juni er planen å lese og ha det gøy. Jeg begynner i ny jobb, og med ferie mot slutten av måneden kan jeg forhåpentligvis få inn litt god lesetid der. Men er mye å se i Wales, så spørs hvor mye lesing det blir. Men bør ihvertfall klare fem bøker i juni også! Dette er lite i forhold til hva jeg ser andre bokbloggere leser, men for å være meg er det vanvittig bra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.