28 comments on “En smakebit på søndag – Curtsies & Conspiracies

 1. Hei! Så fin blogg du har, her har jeg aldri vært før. Skikkelig kult med det svarte mot det oransje. Kul smakebit du har valgt ut også. Jeg bruker også Audible av og til, har satt abonnent-et på pasue nå da for boken jeg ville høre hadde biblioteket sånn helt tilfeldig fra før. Penger spart!

  Kos deg videre med lydboka! Ønsker deg en super søndag.

  • Takk for det. Temaet er faktisk ett av de man kan få med WordPress, uten noen særlige forandringer. Likte veldig godt fargene, og så var det litt anderledes. Og er godt å vite at man kan sette Audible på hold også. For øyeblikket samler jeg litt opp lydbøker til jeg flytter, da jeg nok vil trenge mer enn en i måneden da når jeg kjører til og fra jobb i morgenrushet. 🙂

  • Soulless serien er på listen min, og vil nok bli lest når jeg har hørt på de tre første bøkene i denne serien 🙂

 2. Jeg har akkurat satt i gang med min første lydbok via Audible, og syns det er helt ok. Aller best liker jeg å lese bøker mellom to permer, men det er jo greitt å lytte når man er ute og går for eksempel. Smakebiten din i dag var spennende, så den boken skal jeg sjekke litt nærmere 🙂

  • For meg er lydbok perfekt når jeg kjører eller går lengre turer. Men når jeg skal sette meg ned for å lese så er det ekte bok med permer eller Kindle som gjelder. 🙂

  • Ja det er nok litt vanesak. Men har funnet ut det er veldig koselig når jeg kjører 30-40 minutter til og fra stallen. 🙂

 3. Jag pendlar också långt till jobbet nästan varje dag och har just upptäckt ljudböcker. Jag ska kika lite närmare på Audible. Det verkar finnas många bra böcker där. 🙂 Tack för smakbiten.

  • Siden jeg foretrekker engelske bøker passer Audible perfekt for meg. Jeg liker også det at jeg kjøper bøkene, og kan fritt laste dem ned. Da kan jeg ha de på iPod eller telefon uten å måtte være avhengig av mobildata og sånt. 🙂

 4. Tack för smakbiten. Jag har köpt på mig de två första böckerna i Gail Carrigers serie Parasollprotektoratet och skall försöka börja på den under vintern.

 5. Jeg har aldri hatt helt sansen for lydbøker, men i det siste har det kommet så mange gode løsninger for å få tilgang til dem – så man ikke trenger den tradisjonelle cd-spilleren. Så nå vurderer jeg å gi dem en sjanse igjen. Klemme inn lyttetid mens jeg gjør husarbeid og andre kjedelige greier 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.