18 comments on “Verdens bokdag 2017

 1. God bokdag!
  Jeg leste nettopp Lille Linerle, og tror du har rett om det å være i bedre form. Isilds vrede står på leselisten min, jeg må jo få med meg den norske fabelprosaen i det minste :-)og Brandon Sandersons Mistborn står også der. Jeg hørte akkurat Elantris på lydbok. Den er skikkelig bra. Robb Hobb har stått på leselisten lenge, men du vet det der om lang liste og dårlig tid 🙂
  Jeg holder på å lese til eksamen, så akkurat nå er heller ikke riktig tid til å dra frem så mange bøker! Ha en riktig fin søndag!

  • Ja det jeg vet om Lille Linerle sier meg at jeg vil være i litt bedre form før jeg leser den. Heldigvis har jeg ikke akkurat mangelvare på bøker for å si det sånn.

   Når du har tid (gjerne ett par uker hvor det ikke er noe annet som presser) så les Robin Hobb. Hun er en av mine favoritter innen episk fantasy, og merkelig nok funker førsteperson når det er hun som skriver det. Sanderson er jo kongen, så Mistborn anbefales også. Igjen, det var dette med å ha tid da. Velkjent problem 😉

 2. God bokdag til deg også! Gøy å finne flere innlegg om bokdagen, jeg linker til deg 🙂 Siden jeg også har tilhold i Bergen vet jeg akkurat hvordan du har det utenfor vinduene dine, selv droppet jeg tur til fordel for lesing, så det passet egentlig bra med denne snøen. Ha en super søndag Cicilie!

  • God bokdag Tine, på en dag som jo har perfekt lesevær. Heldigvis er hunden her i hus lite glad i alt som er vått (jada, hun bor i rett by for det), så hun sover søtt i sofaen nå når jeg skal til å lese.

 3. Känner inte till den här boken. Tack för smakebiten!

  Nu känns det lite löjligt att ha klagat på vädret här (det är sol, men blåser iskallt) 😮

 4. Boken du ger smakbit ur låter onekligen intressant 🙂 Tack för den smakbiten!
  Robin Hobb, Sanderson … skulle gott kunna tänka mig att läsa hela din hög! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.