Smakebit – A Darker Shade of Magic

Denne uken kommer smakebiten fra Mari på bloggen Flukten Fra Virkeligheten igjen. En ny uke er gått, og selv om jeg nettopp har fullført første bok i 2020, så velger jeg heller en annen bok jeg leste i fjor.

A Darker Shade of Magic er skrevet av V.E. Schwab, og kom ut i februar 2015. Senere samme år plukket jeg den med meg fra Nordli, ene og alene på grunn av det fantastiske coveret. Ja, jeg kjøper ofte bøker som ser bra ut, og har gjerne bestemt meg for at jeg vil ha den selv før jeg har lest bakpå. Du finner mer informasjon om boken på Goodreads.

Etter dette satt den i lesehyllen noen år, men i fjor tørket jeg støv av den, og leste den på ganske så kort tid. Oppfølgeren ble umiddelbart bestilt, og så lest, og siste bok i serien kommer til å bli lest i løpet av våren.

Nå er jeg snart på vei ut døren for å ta meg en tur på Fløyen. Må utnytte finværet (altså ingen/lite regn og mulighet for sol) når vi har det! Men gleder meg til å komme hjem fra fjellet og nyte alle andres smakebiter. Du finner dem alle her. God søndag alle sammen!

“Where did you get this?» he asked.
«In a pocket in your coat,» said Lila, stretching. «By the way, did you know that your coat is more than one coat? I’m pretty sure I went though five or six to find that.»
Kell stared at her, slack-jawed.
«What?» she asked.
«How did you know what it was for?»
Lila shrugged. «I didn’t.»
«What if it had been poison?» he snapped.
«There’s really no winning with you.”

18 thoughts on “Smakebit – A Darker Shade of Magic

 1. Å, jeg elsker denne trilogien! Jeg har bare lest den en gang men kjøpte bøkene rett før jul, så nå skal jeg lese dem om igjen. Jeg kjøpte også to tegneserier som er laget fra serien, og der tror jeg det kommer flere. Schwab har skrevet flere bøker, men jeg tror de er fantasy for ungdom, og ikke voksne som denne trilogien. Jeg er helt sikker på at jeg vil lese dem for det for jeg liker virkelig godt skrivestilen hennes. 🙂
  Ha en riktig fin søndag!

  1. Gleder meg til å lese siste boken. Sparer den til en helg jeg ikke har andre planer, for når jeg begynner kommer jeg ikke til å ha særlig lyst til å legge den fra meg igjen. Visste ikke at det fantes tegneserier. Yay!! 🙂

  1. Det var veldig fint i dag. Fikk litt snø på vei opp Blåmanen, og var litt kaldt, men turen var kjempefin uansett!

 2. Spännande smakbit! Jag blir också väldigt påverkad av bokomslag; jag kan köpa en bok för att omslaget är fint, och dissa en för att omslaget är fult.

 3. Jag håller med om att omslaget är snyggt! Dessa fantasyböcker skulle jag gärna läsa om jag kunde hålla reda på alla karaktärer vilket jag har problem med. Tack för smakbit, ha en skön söndag

  1. For å være fantasy synes jeg ikke det er så altfor mange karakterer faktisk. Det er nok en del, men har lest bøker hvor det er mye vanskeligere å holde styr på alle sammen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.