Smakebit – The Invisible Library

Jeg har en plan om å faktisk blogge om bøker i 2020, og første steg på veien er å bli med på En Smakebit På Søndag igjen. Denne gangen finner du smakebitene på bloggen til Astrid Terese, Betraktninger.

En av bøkene jeg leste i fjor men aldri fikk blogget om er The Invisible Library av Genevieve Cogman. Jeg falt helt for cover og tittel, så hadde vel egentlig bestemt meg for å kjøpe den selv før jeg lese bakpå boken. Baksideteksten solgte den helt, så den ble med meg hjem (selv om jeg i teorien hadde kjøpestopp når det kom til nye bøker). Mer informasjonen finner du på Goodreads.

There were three basic reasons why Librarians were sent out to alternates to find specific books: because the book was important to a senior Librarian, because the book would have an effect on the Language, or because the book was specific and unique to that alternate world. In this last case, the Library’s ownership of it would reinforce the Library’s links to the world from which the book originated.

29 thoughts on “Smakebit – The Invisible Library

  1. Jeg har helt glemt The Invisible Library! Jeg leste om den i fjor og tenkte at det absolutt måtte være en bok for meg. Jeg kjøpte den til og med. Men nå står den i ulest-hylla mi 😀 Jeg har tenkt at jeg skal fokusere litt på å lese uleste fantasybøker jeg har i hylla. Så da burde den også stå på listen!
    Ha en riktig fin søndag!

    1. Har ett par (pluss femti) bøker i ulest-hyllen selv, så vet hvordan det er. Den er verdt å flytte mot toppen av listen, synes jeg da, he he :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.