Smakebit – A Conjuring of Light

God påske! Det er tid for smakebit igjen, og denne gangen presenteres de av Mari på Flukten fra Virkeligheten. Siden jeg holder på med O.W.Ls via Magical Readathon, så valgte jeg en smakebit fra en av eksamensbøkene mine der.

Så langt har jeg lest ferdig tre bøker i påsken, og holder på med min fjerde. Ukens smakebit kommer fra A Conjuring of Light av V.E. Schwab, min bok for Defence Against the Dark Arts.

Cover av A Conjuring of Light

Myths do not happen all at once.

They do not spring forth whole into the world. They form slowly, rolled between the hands of time until their edges smooth, until the saying of the story gives enough weight to the words—to the memories—to keep them rolling on their own.

But all stories start somewhere, and that night, as Rhy Maresh walked through the streets of London, a new myth was taking shape.

Jeg hadde egentlig planer om å få skrevet litt i påsken også, men det har ikke blitt så mye av det. Men det går helt fint, jeg har kost meg med tur og lesing jeg, og det har vært nok. Det har ikke blitt tur med vennene mine, men sånn må det være i disse coronatider. Vi får heller ta det igjen nærmere sommeren, når ting har roet seg litt, og livet nærmer seg tilbake til normalen.

Her finner dere flere smakebiter. Håper alle har en fin påske videre!

12 thoughts on “Smakebit – A Conjuring of Light

  1. en kan bara hoppas att coronatiden snart är över. tyvärr tror jag att det tar längre tid än vi vill veta. tack för smakebiten. kände varken till bok eller författare.

  2. Å, det er en av mine favorittbøker! Jeg elsker den trilogien 🙂
    V.E. Schwab er en virkelig fin forfatter og jeg har tenkt å lese mer av det hun har skrevet.
    Ha en riktig fin påskesøndag!

    1. Jeg har brukt altfor lang tid på å lese den ferdig. Tipper det blir flere bøker av henne i bokhyllen min over sommeren. Må bare få tynnet ut rekkene i TBR hyllene først, for det er ikke plass til flere bøker der. :p

    1. Hadde fri hele forrige uke, og kun vært ute for å handle mat eller gå tur med hunden. Da har man masse tid til å lese, he he.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.