Smakebit – Moxie

Det er søndag, og det betyr smakebit. Denne uken presenteres de igjen av Mari via bloggen Flukten fra Virkeligheten.

Ukens smakebit kommer fra Moxie, skrevet av Jennifer Mathieu. To av bokbloggerne jeg følger på Instagram har nettopp startet bokklubb, og Moxie er første bok ut der. For meg en helt ukjent bok, som viste seg å bli litt av en overraskelse. Hvis noen av dere har Instagram og synes at bokklubb høres kjekt ut, så drives den av Marte (@leseverden) og Malin (@readygoread). Bruker du ikke Instagram så mye, så har de også en Facebook side.

It occurs to me that this is what it means to be a feminist. Not a humanist or an equalist or whatever. But a feminist. It’s not a bad word. After today it might be my favorite word. Because really all it is is girls supporting each other and wanting to be treated like human beings in a world that’s always finding ways to tell them they’re not.

Utenom å lese Moxie så har jeg bakt en del denne helgen. Hvert år har jeg pleid å dra til England med en gammel vennegjeng, men i år ble ikke det mulig. Vennegjengen er fra hele Europa, pluss noen amerikanere, så det er ikke folk jeg ser noe særlig til bortsett fra denne ene gangen i året. Når vi er i England pleier vi alltid å dra for å spise Afternoon Tea. Noe som er en helt fantastisk opplevelse. Siden vi ikke får dratt i år, så skal vi senere i dag ha Zoom Afternoon Tea. Så da måtte jeg jo lage litt småkaker selv, slik at jeg får hele Afternoon Tea opplevelsen. Det blir sandwitch, scones, mini-ostekake, mini-hvit-skjokolade brownie og marengs. Og te selvfølgelig, masse te!

Siden det er først i seks tiden håper jeg på en god tur med Moya før det, sånn at jeg kan spise masse usunt med god samvittighet. Vi får se om værgudene er med på den. Men siden dette postes rett over midnatt, så blir det litt søvn først. Så får jeg se hva søndagen bringer når jeg våkner.

God søndag alle sammen.

13 thoughts on “Smakebit – Moxie

  1. Afternoon Tea er virkelig fantastisk og det å møtes slik fra nær og fjern var utrolig koselig. Jeg tenker også en hel del på ferie i London. Det begynner å bli en stund siden jeg var der sist. Litt over to år tror jeg. Så jeg har fryktelig lyst til å reise til London. VI får se hva som skjer 🙂
    Ha en riktig fin søndag!

    1. Jeg pleier å dra til England en gang i året. Vi bor som oftest litt forskjellige steder, sist gang i Bath. I år skulle det vært Yorkshire igjen, men sånn gikk det ikke. Får krysse fingrene for neste år.

  2. Afternoon tea är speciellt. Helst ska det ju upplevas i England, på riktigt, men det är ju svårt just nu. Tycker det är kul att så många är kreativa med så mycket, att man liksom kommer på en lösning när man inte kan göra som vanligt

  3. Vad kul att ni kör Afternoon Tea genom Zoom! Vet att det inte är samma sak men kanske det näst bästa.
    Moxie har jag läst och gillat!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.